Cum îți protejezi mobila în perioada renovării?

Ce facem cu mobila când renovăm?

Atunci când te pregătești să renovezi, una dintre marile probleme cu care te confrunți este protejarea mobilierului. În perioada renovării există câteva metode prin care îți proteja piesele de mobilier, tu trebuie să alegi metoda pe care o consideri tu că ar fi potrivită pentru problema ta.

Pentru a nu încurca meseriașii este foarte important ca încăperile unde se vor realiza lucrări să fie de preferat goale. Dacă mobilă va fi mutată în mijlocul camerei există mari șanse ca aceasta să fie lovită sau distrusă.

Mută mobilierul într- altă cameră

Prima metodă prin care îți poți proteja mobila este să o muți într-o altă încăpere, bineînțeles dacă dispui de spațiu, în caz contrar această variantă nu este bună pentru tine.

Dacă renovezi întregul apartament sau casa este musai ca spațiile să fie goale. Orice persoană care a trecut prin procesul de renovare a locuinței îți poate spune cât de ușor se pot distruge bunurile din casă.

Mută mobila într-un depozit

A doua metodă ar fi să-ți muți mobila temporar într-un depozit, până când renovările din casă sunt gata. În felul acesta, îți vei proteja mobila iar muncitorii își vor putea face treaba foarte bine, fără să fie nevoiți să mute mobila din casă dintr-un loc în altu.

Nu că ar fi neapărat o problemă majoră că ar trebui mutată mobila dintr-un loc în altul, problema ar fi praful care se depune, spre exemplu pe canapeaua ta preferată. De cele mai multe ori, praful și mizeria din canapea nu mai pot fi scoase.

Pe lângă asta, dacă piesele de mobilier vor rămâne în casă, va trebui să apelezi la o firmă de curățenie pentru a spăla canapeaua sau salteaua de pat, lucru care înseamnă cheltuieli în plus.

În concluzie, spatiile de depozitare sunt cea mai bună variantă prin care își poți proteja piesele de mobilier. Cu toții știm că piesele de mobilier costă foarte mult, și de cele mai mule ori oamenii fac sacrificii mari pentru a le cumpăra.

În privința transportului nu trebuie să-ți faci griji deoarece firma LOGISTIC PARC asigură transport a bunurilor. Vor veni o echipă de profesioniști la adresa indicată pentru a transporta mobila la depozit, iar la final tot ei vor veni să-ți aducă mobila acasă. Sună bine, nu? Ai scăpat de o mare problemă!

Prețurile sunt, de asemenea, foarte mici lucru care înseamnă că orice persoană poate apela la serviciile lor. Depozitul este situat în Comuna Ciorogarla centura autostrada A1, lângă București. Pentru mai multe detalii sună la numărul de telefon +40 774 047 007.

La final de articol mai vreau să-ți ofer un sfat util pe care poate nu-l știi dacă ești la prima renovare a locuinței. Pentru a-ți ușura munca atunci când trebuie să faci curățenie finală, asigură-te că ai acoperit podeaua, tocurile de la ușă și rama de la geamuri cu folie de protecție fixată cu bandă adezivă din hârtie. Cu cât mai multe suprafețe din casă sunt acoperite și protejate, cu atât mai puțin vei trebui să cureți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button