Firma Logistic Parc dorește să lucreze cu tine!

Suntem în căutare de noi parteneri de încredere

Ai o afacere care necesită depozitarea mărfurilor, bunurilor sau paleților în condiții de maximă siguranță? Cauți un depozit în apropiere de București? Ai venit la locul potrivit, firma Logistic Parc este în căutare de noi parteneri de încredere, cu care să colaboreze pe termen scurt sau lung.

De când am început să ne desfășurăm activitatea în acest domeniu am colaborat atât cu companii, cât și cu persoane fizice. De-a lungul timpului am avut clienți care au apelat la serviciile noastre pe perioadă scurtă, de câteva zile sau săptămâni sau pe perioadă lungă, de câțiva ani.

Locul unde depozităm marfa clienților noștri este foarte curat și bine aerisit. Ne-am luat toate măsurile necesare pentru ca acoperișul depozitului să nu fie distrus din cauza intemperiilor sau să apară mucegai din cauza umidității excesive.

În concluzie, ne dorim ca marfa clienților să nu fie deteriorată în timpul depozitării, ci să fie depozitată în mod corespunzător, motiv pentru care am decis să folosim utilaje moderne pentru transportul mărfurilor și stivuirea acestora pe rafturi de până la 9 metri înălțime.

Spatii depozitare centura București

Lucrăm doar cu oameni profesioniști, cărora le place meseria pe care o fac. Personalul nostru transportă marfa de la și către client cu foarte mare grijă. Marfa o aranjăm frumos pe rafturi din metal.

De asemenea, ne-am luat toate măsurile de siguranță împotriva hoților. Depozitul nostru este dotat cu sistem de acces controlat, cu sistem de detecție & alarmare în caz de incendiu și supraveghere video, în timp ce pază este asigurată de agenți de securitate.

Suprafața depozitului nostru este de peste 5000 mp și este situat în Comuna Ciorogarla centura autostrada A1, lângă București. Spațiul din fața depozitului este foarte curat și bine amenajat.

Pentru că majoritatea oamenilor au o problemă comună când vine vorba de cheltuieli și anume bugetul, ne-am dorit să cerem un preț accesibil pentru serviciile oferite, astfel încât clientul să nu își facă prea multe griji. Așadar, oferim servicii de închiriere spatii de depozitare mărfuri, bunuri sau paleți la cele mai bune prețuri.

Dacă ești în căutarea unui spațiu de închiriat pentru depozitarea euro-paletilor, dar nu știi exact decât spațiu ai nevoie, lasă-ne să te ajutăm. Sună-ne acum la unul dintre numerele de telefon 0774047007 sau 0774011786, firma Logistic Parc îți va oferi soluții personalizate pentru afacerea ta!

Abia așteptăm să te cunoaștem și să lucrăm cu tine! Ne dorim parteneri de încredere cu care să avem o relație amiabilă. Te așteptăm la noi la depozit pentru a discuta mai multe detalii. Așteptăm cu mare interes să ne suni pentru a programa o întâlnire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button